Accueil > Services > Warmtepompen

Een warmtepompsysteem installeren laat u best over aan een vakman

De installatie van een warmtepompsysteem is een duurzame oplossing voor het verwarmen of koelen van een gebouw of lokaal. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de installatie, het onderhoud en de reparatie van warmtepompen. Al meer dan 15 jaar ervaring en expertise helpen zeker bij het halen van optimale resultaten.

Installatie

Bij BTA Koeling wordt de installatie van warmtepompen voor uw gebouwen of lokalen wordt uitgevoerd door vakmannen die hiervoor zijn opgeleid. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, wij beslissen samen op basis van uw behoeften voor een installatie op maat.

Elk project wordt grondig bestudeerd om de beste oplossingen te vinden. Na het bestuderen stellen we u het model voor waarmee een optimaal rendement en een laag energieverbruik mogelijk zijn. Warmtepompen zijn een van de meest duurzame oplossingen voor het verwarmen of koelen van uw ruimtes.

Onderhoud

Het onderhoud van een warmtepompsysteem moet worden uitgevoerd door een vakman die hiervoor is gekwalificeerd. Ons team zorgt altijd voor een goede en optimale werking van het systeem en controleert de dichtheid van de elektrische aansluitingen en de compressoren.

Voor een veilige veroudering van uw warmtepompen en een optimaal rendement, doet u best voor beroep op specialisten. Onze ervaring op de Belgische markt stellen ons in staat om aan al onze klanten de beste onderhoudsinterventies te garanderen.

Contacteer ons op +32 (0)2 883 86 50 of viaons formulier

Reparaties

In geval van defect of breuk voeren wij eerst een inspectie uit en stellen de oorzaak van het probleem vast. Als uw compressor niet start, niet stopt, lawaai maakt, defect of verstopt is, bel dan ons team om deze zo snel mogelijk te repareren.

Wij komen snel naar u toe en vinden zo spoedig mogelijk een oplossing voor het probleem. Aarzel niet om nu contact op te nemen met BTA Koeling.

Onze klanten

Merken die ons vertrouwen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Laat een kort bericht achter en wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

    Waar te vinden

    Contacteer ons

      +32 (0)2 883 86 50