Accueil > Services > Koelingsystemen

Een industrieel koelsysteem installeren laat u best over aan onze vakmannen

Heeft u een industriële koelingsinstallatie nodig voor uw bedrijf? Hebt u net een bedrijfspand gekocht of hebt u meerdere vestigingen en bent u op zoek naar een professionele industriële installator? BTA Koeling installeert en repareert al meer dan 15 jaar koelsystemen. Onze specialisten nemen nu uw project in de hand, onze interventie is maar een telefoontje weg.

Installatie

De professionele installatie van een industriële koelingsysteem is van essentieel belang voor de goede werking van uw koelapparatuur. BTA Koeling werkt met de nieuwste koeltechnologie en garandeert een systeem dat is afgestemd op uw lokaal en uw behoeften. Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud van uw industriële koelsystemen.

Wij maken er een erezaak van om te werken met enkel kwalitatieve en performante apparatuur om een lange levensduur te garanderen.

Onderhoud

Een goed werkend industrieel koelsysteem is een systeem dat regelmatig wordt onderhouden, niets mag aan het toeval worden overgelaten. Indien u twijfels heeft over de goede werking van uw industriële koelinstallatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met BTA Koeling.

Wij zullen de situatie beoordelen en de beste maatregelen nemen om het systeem beter te laten werken en een optimaal rendement te garanderen. Ons team verplaatst zich snel en voert elko onderhoudsinterventie uit volgens de normen.

Contacteer ons op +32 (0)2 883 86 50 of viaons formulier

Reparaties

Als uw industriële koelinstallatie defect lijkt te zijn of als u twijfels heeft over de temperatuur, bel dan direct ons team. Een technieker komt snel naar u toe om uw industriële koelsystemen te repareren of te verplaatsen als nodig.

BTA Koeling maakt er een erezaak van om u een snelle en efficiënte dienst na verkoop aan te bieden. Onze deskundigheid en ervaring staan altijd tot uw dienst voor de analyse van eventuele problemen en de reparatie ervan.

Onze klanten

Merken die ons vertrouwen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Laat een kort bericht achter en wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

    Waar te vinden

    Contacteer ons

      +32 (0)2 883 86 50