Accueil > Services > Climatisatie

Laat de installie van uw industrieel airconditioningsysteem over aan ons team

Wilt u een airconditioningsysteem in uw pand of zaak laten installeren? Bel nu BTA Koeling voor de installatie, het onderhoud, de reparatie van uw airconditioningsystemen.

Installatie

De installatie van een airconditioningsysteem zorgt voor comfortabel en een optimaal klimaat in gebouwen. Het is ook van belang voor de toevoer van frisse en gezonde lucht. Als u een installatie nodig heeft, neem dan gerust contact op met BTA Koeling. Wij evalueren samen het project waarop wij een oplossing op maat zullen aandbieden. Er bestaan verschillende oplossingen voor airconditioningsystemen, afhankelijk van de infrastructuur en uw behoeften.

Dankzij ons 15-jarig bestaan op de markt, werken wij enkel en alleen met kwaliteitsmaterialen en -systemen van de beste merken. De installatie van het airconditioningsysteem wordt uitgevoerd in overeenstemming met de huidige normen om u een optimaal resultaat op lange termijn te garanderen.

Onderhoud

Om lang van de voordelen van een airconditioningsysteem te genieten, is het belangrijk om het minstens één keer per jaar te laten onderhouden. Onze techniekers controleren de goede werking van uw airconditioningsysteem en houden altijd rekening met alle parameters.

Wij zijn altijd telefonisch beschikbaar en een technieker kan snel worden ingezet om uw airconditioningsysteem te onderhouden.

Contacteer ons op +32 (0)2 883 86 50 of viaons formulier

Reparaties

Uw airconditioningsysteem heeft dringend een interventie nodig als de volgende tekens zich voordoen: luider dan gewoonlijk, verminderde koelcapaciteit of een verhoging van uw energierekening.

Ons team van specialisten heeft meer dan 15 jaar ervaring en samen vinden wij zo snel mogelijk een oplossing voor het probleem. Aarzel niet om nu een beroep te doen op onze diensten.

Onze klanten

Merken die ons vertrouwen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Laat een kort bericht achter en wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

    Waar te vinden

    Contacteer ons

      +32 (0)2 883 86 50