Accueil > Services > HVAC

Laat ons team uw industrieel ventilatiesysteem installeren

De installatie van een ventilatiesysteem in een gebouw is van essentieel belang om de verversing van de lucht te verzekeren en uw dagelijks comfort te garanderen. Ons team is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de installatie, het onderhoud en de reparatie van alle soorten ventilatiesystemen. Voor elk installatieverzoek, gelieve contact op te nemen met onze vakmensen.

Installatie

De installatie van ventilatiesysteem wordt altijd door een ervaren technieker uitgevoerd. Samen beoordelen we uw project en vinden we een oplossing op maat voor uw ventilatiebehoeften.

Een efficiënt ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de lucht van binnenuit wordt ververst, dat de lucht wordt gereinigd en vooral dat u bespaart op uw energierekening. De lucht wordt vernieuwd en de vochtigheid wordt geëlimineerd.

Onderhoud

Het onderhoud van een ventilatiesysteem is een van de belangrijkste aspecten als eigenaar van gebouw of pand. De ventilatie moet altijd goed werken om de verversing van de omgevingslucht te garanderen. Dit systeem moet worden onderhouden door een vakman om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de huidige normen inzake luchtdichtheid en ventilatie.

Ons team van professionals staat tot uw dienst voor het onderhoud van uw ventilatiesystemen.

Contacteer ons op +32 (0)2 883 86 50 of viaons formulier

Reparaties

Met de tijd hopen zich meestal vetten en stof op in het ventilatiesysteem die de werking van het ventilatiesysteem ernstig kunnen beïnvloeden.

Als uw ventilatiesysteem verstopt is of als u twijfelt heeft met de werking ervan, bel dan direct onze specialisten. Wij komen snel naar u toe en vinden een doeltreffende oplossing voor uw probleem.

Onze klanten

Merken die ons vertrouwen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Laat een kort bericht achter en wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

    Waar te vinden

    Contacteer ons

      +32 (0)2 883 86 50